Емрах е двойник на реге легендата Боб Марли! Малкият син на Тони

...
Емрах е двойник на реге легендата Боб Марли! Малкият син на Тони
Коментари Харесай

Емрах Стораро шокира с вида си, появи се с расти на косата

Емрах е двойник на реге легендата Боб Марли! Малкият син на Тони Стораро се появи в столична чалготека с прическа с дълги расти и плитки. Допълнително добавените кичури на главата на Емрах са толкоз дълги, че той се принуждава да ги захваща на опашка.

Новата му визия изненада феновете му, още повече че артистът се появи с пъстър спортен екип на присъединяване, което придаде спомагателен колорит на афровизията му.

За двойник №1 в чалгата на Боб Марли Стораро-младши има тежка конкуренция в лицето на Милко Калайджиев, който преди време също си постави расти. Трансформацията фамозният свиленградски реализатор направи преди две години, с цел да снима клипа към песента си " Бум шака-лака “.  " Аз съм българският Боб Марли! Много се забавлявах, до момента в който бях в този облик “, сподели тогава Калайджиев.

Любопитен миг във видеоклипа е и консерва, на която е изписано фасул " Милко “, като още веднъж има заигривка с ямайския реализатор, само че този път с родолюбив български привкус.

С смяната на Емрах афроизглеждащите реализатори в родния фолк към този момент се усилват и нищо чудно да бъдат последвани и от други артисти. Расти (на български идва от растафари, може да се срещне и като раста прическа) е обичайната прическа на почитателите на растафари в Ямайка, написа " България Днес “.

Макар че растите се свързват най-вече с това придвижване, те са употребявани доста преди този момент, да вземем за пример от поклонниците на Шива в хиндуизма, суфистите в Пакистан и масаистите в Африка. Растите съставляват кичури коса, които са сплъстени и усукани. Най-лесният метод да се създадат е, като спре да се реши косата, откакто стане дълга. По вярванията на почитателите на растафари това е антична прическа, напомняща грива на лъв, която би трябвало да придаде мощ и геройство на носителя си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР